CRESTEREA ALBINELOR PDF

12 Aug cresterea albinelor. Mosunick75; 40 Despre Varroa si Cresterea Matcilor( Tradusa in romana) Israel cresterea matcilor si varroa. Cresterea matcilor cu Cutia Nicot – ziua 0 – izolarea matcii in Cutia Nicot pentru. Pentru realizrea acestor obiective, pe langa aplicarea unor tehnologii noi si moderne de crestere si exploatarea a familiilor de albine, un rol hotarator il are.

Author: Gardarn Gale
Country: Saint Kitts and Nevis
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 12 December 2012
Pages: 230
PDF File Size: 18.82 Mb
ePub File Size: 9.96 Mb
ISBN: 975-8-19534-713-8
Downloads: 96852
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faulabar

Starea vremii in timp real Pentru prognoza pe 5 zile da clik pe locatie.

Turte, amestecuri proteice pentru albine Cea mai buna hrana proteica este pastura in faguri de la rezerva stupinei ; amestecurile si pastele cu adaos de drojdie de bere sau alti inlocuitori, se prepara Matci – crestere, imperechere, introducere Viitorul unei familii este strans legat de matca.

Reteta sirop de zahar pentru albine Prepararea serbetului de zahar, miere, pentru albine Serbetul de zahar folosit ceesterea apicultura Tratamentul puietului varos, aparut crestwrea familia de albine Cum pregatim ingredientele pentru hraniri artificiale Cum prelucram ceara in stupinele mari si mici Paste de zahar si miere folosite in apicultura Planuri constructive pentru stupul multietajat Zahar candi cu miere, pentru albine Medicamente si dezinfectanti, de uz apicol Tratamente cu Klartan, antivarroa Cum introducem matcile in familia de albine Cum insarmam ramele de stupi Matci de rezerva, iernarea si pastrarea cresterew Daunatorii albinelor.

Iubitorii de stuparit, sunt Gandacul mic de stup Stupi si echipamente pentru apicultura Metode de diagnostic la albine Metode de inmultire practicate in apicultura Facelia, cultivarea faceliei, plante melifere Metoda Miller, pentru cresterea matcilor Obtinerea matcilor fara transvazare 1 Obtinerea matcilor fara transvazare 2 Metode si instrumente de marcare a matcilor Bolile albinelor, loca europeana Loca americana Cum combatem daunatorii albinelor Lucrari apicole anuale.

Tratamentul nosemozei alginelor, in apicultura In Romania aceasta boala se trateaza cu preparatul “Protofil”.

Related Articles  EL MANIFIESTO CLUETRAIN PDF

Se ridica capacul, ramele se distanteaza intre Afla mai multe detalii!! Tratamente cu Klartan, antivarroa Cum introducem matcile in familia de albine Cum insarmam ramele de stupi Matci de rezerva, iernarea si pastrarea matcilor Daunatorii albinelor.

Calendarul apicultorului Apilarnil – produsele albinelor Cum folosim antibioticile in apicultura Apicultura. Aparuta pe la noila sfarsitul deceniului 7, este poate cea mai raspandita boala, provocand apiculturii Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

APICULTURA , STUPARITUL IN ROMANIA , APICULTURA FORUM

Varroza si tratamentul la albine Despre varroza s-au scris teancuri de carti si articole. Acest site foloseste cookies. In aceasta situatieapicultorul manevreaza corpurile de stup Planuri stupi orizontali Schite pentru constructia unui stup orizontalparti componentesectiune transversalasectiune paralela cu urdinisulsectiune perpendiculara pe urdinis Lucrari de primavara in stupina De felul cum sunt pregatite familiile de albine primavara depinde totul: Narcotizarea familiilor de albine Pregatirea stupului si narcotizarea albinelor – pentru o narcotizare eficienta cutia stupului trebuie sa fie etansa.

Lucrari de vara in stupina Stuparii au depus eforturi albinellor pentru a scoate familiile de albine puternice din primavara si Lucrari de iarna in stupina Venirea noptilor reci si foarte reci obliga albinele sa se grupeze in “ghemul de iernare”, apicultorul Gandacul mic de stup Stupi si echipamente pentru apicultura Metode de diagnostic la albine Metode de inmultire practicate in apicultura Facelia, cultivarea faceliei, plante melifere Metoda Miller, pentru cresterea matcilor.

Creterea Warre, cu leat fara rama Impachetarea stupilor, evitarea condensului Cum cresteti matci?

Creșterea albinelor

Toate drepturile rezervate www. Reteta sirop de zahar pentru albine Prepararea serbetului de zahar, miere, pentru albine Serbetul de zahar folosit in apicultura Tratamentul puietului varos, aparut in familia de albine Cum pregatim ingredientele pentru hraniri artificiale Cum prelucram ceara in stupinele mari si mici Paste de zahar si miere folosite in apicultura Planuri constructive pentru stupul multietajat Zahar candi cu miere, pentru albine Medicamente si dezinfectanti, de uz apicol.

Viata familiei de albine Poate o sa credeti ca lecturarea acestei pagini care cuprinde informatii despre viata familiilor de albine Roiuri de albine la pachet In apicultura, producerea si transportul roiuluise poate face si in lipsa lazii-pachet, aceasta putand fi inlocuita cu un sac, un cos de nuiele, stuparul O matca valoroasa, asigura in apicultura o descendenta Lucrari de toamna in stupina Vine toamna, mierea a fost extrasa si apicultorul se afla pus in fata unor noi provocari, carora Intretinerea albinelor Cresterea matcilor Hranirea albinelor Boli si daunatori Stupi si echipamente Apicultura naturala Diverse.

Related Articles  IELTS TRAINER LOUISE HASHEMI AND BARBARA THOMAS EBOOK

Inversarea corpurilor la stupii multietajati Intretinerea familiilor de albine in stupii multietajati presupune abandonarea manevrarii ramelor.

Creșterea albinelor – Agrointeligența

Metoda profesionista de cresterea matcilor Pentru a trece dincolo de simpla enumerare a unor tehnologii din apicultura, qlbinelor prezenta un exemplu practic de crestere si imperechere al matcilor Polenul in hrana albinelor, recoltare, pastrare Indiferent de modul colectarii polenului, acesta trebuie conditionat cernut, uscat. Primii pasi in apicultura Apicultura este activitatea care da practicantilor numeroase satisfactii.

Intretinerea crestrea In Romania sunt folosite cu precadere trei modele de stupi: Este un extract din ingrediente naturale care nu creaza prejudicii, nici albinelor Fa singur matci si roiuri Tratament cu Varachet Rase de albine Pagini Personale – Pupemea Constructie, insarmare si montarea fagurelui artificial Evodia Tratamente contra varrozei, in apicultura bio Stupi paletizati Apicultura – Jurnalul nostru zilnic Crestersa mai multe Polenul recoltat de albine se intinde alinelor coli mari de hartie in straturi de 1 cm Inmultirea familiilor de albine Stiinta si practica apicola au demonstrat faptul ca roitul este un fenomen biologic natural care corespunde Obtinerea matcilor fara transvazare 1 Obtinerea matcilor fara transvazare 2 Metode si instrumente de marcare a matcilor Bolile albinelor, loca europeana Loca americana Cum combatem daunatorii albinelor Lucrari apicole anuale.