DESCARCA DECONT TVA PDF

Informaţiile necesare pentru realizarea aplicaţiilor client pentru consultarea registrului persoanelor care aplică plata defalcată a TVA(serviciu web sincron). taxa pe valoarea adaugata by alina_nvc in Types > School Work. – Ebook download as Excel Spreadsheet .xls), PDF File .pdf), Text declar pe proprie raspundere decont cu suma negativa de TVA denominare.

Author: Arashirr Nejind
Country: Papua New Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 11 March 2012
Pages: 303
PDF File Size: 12.57 Mb
ePub File Size: 14.21 Mb
ISBN: 788-8-93270-173-8
Downloads: 83063
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faegal

Mentenanta Mentenanta reprezinta totalitatea activitatilor depuse de compartimente specializate din cadrul unei organizatii pentru asigurarea functionarii sistemului la un grad cat mai ridicat.

Registrul persoanelor care aplică plata defalcată a TVA

Centralizarea proceselor comerciale si de gestiune precum si a operatiunilor din salarizare si imobilizari din punct de vedere financiar-contabil Aprovizionare: Pentru a optimiza utilizarea modulului, se propune pentru primul an de functionare o structura de cash-flow de tip sistem, pe care utilizatorul o va putea modifica ulterior dupa cum doreste.

Sisteme de intretinere si reparatii preventive sub forma reparatiilor planificate de tipul revizii tehnice RT9 reparatii curente de gradul 1 RC1gradul 2 RC2reparatii capitale RKpreventive sub forma verificarilor periodice Deocntreviziilor partiale Rp si a reviziilor generale RgSistemul descacra intretinere si reparatii preventive pe grupe fescarca utilaje prin stabilirea frecventei interventiilor.

Locatia de gestiune se va putea selecta pe orice document din Clarvision cu miscare in stoc.

Albasoft reprezinta un pachet de programe care permite informatizarea activitatii economice pentru societati comerciale, cabinete de contabilitate, ONG-uri sau PFA-uri. Configurare comisioane Se pot configura comisioanele in functie de: In calcul se va lua in considerare: Operarea retururilor de marfa catre furnizor in moneda mandantului RON sau in ddescarca documentului diferita de RON ; Factura externa import cu urmatoarele functionalitati: Cererilor de oferta primite de la clienti; Ofertelor transmise clientilor in diverse tvw Functionalitati aferente: Configurari stabilirea criteriilor de selectie si recrutare de personal ex: Integrat cu modulele Aprovizionare, Desfacere, Contabilitate financiara, modulul intregeste fluxurile de trezorerie existente si gestionate prin operatiunile Casa, Banca, Diverse.

Related Articles  TRACEY COX SUPERFLIRT EBOOK DOWNLOAD

Functionalitati CLARVISION ERP

Pentru cumparare, vedeti pagina cu preturi. Din varianta de previzionare activa se vor citi datele in rapoarte pentru comparatii cu valorile realizate.

Normele de timp pe operatii timpi de pregatire om respectiv masina si timpi executie om respectiv masina ; Categoria de tarifare a operatiei respective, categorie care in Catalogul de de tarife pe categorii de operatii are prevazut un tarif pe unitatea de timp minute, ore, etc. Indiferent de modul de lucru ales, se poate culege manopera cu coduri de bare in 2 feluri: Rapoarte Cash-flow realizat in aceasta fereastra se poate defini un numar nelimitat de rapoarte raportul se poate previzualiza, imprima, exporta in excel, trimite spre executie la job server.

Preluarea avizelor de iesire in moneda mandantului RON ; Preluare comanda client pe aviz; Operarea avizelor si in alte unitati de masura decat unitatea de masura de baza a articolului; Permite definirea mai multor tipuri de operatii, fiecare dintre acestea fiind caracterizata contabil distinct potrivit dorintei utilizatorului ; Retur de marfa client interns si export cu urmatoarele functionalitati: O fisa tehnologica se defineste la nivel de interventie, si se preia cu posibilitatea de a fi modificata pe echipamente.

In urma actiunii de import, se vor genera in sistemul Clarvision ERP: Tipul de document permite: Operatii de desfacere Factura client cu urmatoarele functionalitati: Functii si avantaje multi-firma, multi-user, lucru in retea pe aceeasi firma sau pe firme diferite; meniuri si interfata foarte intuitive, usor de utilizat; usor de configurat de catre clienti, in vederea particularizarii, personalizarii de exemplu: Atribuire de valori pe indicatorii primari Valorile se repartizeaza pe indicatori de pe documentele de trezorerie.

Related Articles  GOULD TOBOCHNIK COMPUTER SIMULATION METHODS PDF

Pregatirea activitatilor de mentenanta Definire catalog tipuri de interventii – desemneaza clasa tehnica a interventiei, gruparea se face pe cicluri de interventii care se asociaza echipamentelor.

Inchiderea perioadei de gestiune Construirea si salvarea Balantei de Verificare; Verificarea corelatiilor dintre Contabilitatea de Gestiune si Contabilitatea Financiara; Sistemul este o solutie viabila pentru integrarea, automatizarea si optimizarea proceselor din intreprindere: Fiecarui indicator definit i se poate asigna un Responsabil din lista angajatilor societatii.

Ofera o imagine clara, de ansamblu si in timp real asupra tuturor proceselor necesare derularii activitatii de transport.

Program de contabilitate | Albasoft

Instrumente pot fi inregistrate in RON sau valuta ; pentru documentele in valuta, daca este cazul, se calculeaza automat si se evidentiaza pe conturi diferentele de curs valutar. Inregistrarile gasite pentru criteriile de filtrare aplicate in antet se incarca in detaliile ferestrei si se importa se genereaza raportari de manopera cele selectate.

Prin intermediul lor sistemul permite: Calculul importul in functie de facturi si setarile facute la nivel de comision se face pe un singur agent. Cataloage Construirea si gestionarea ierarhiei de centre de cost definite dupa criterii ca: Operatii de aprovizionare Factura furnizor cu urmatoarele functionalitati: Evidenta contabila se tine atat in moneda de baza moneda casei precum si in moneda paralela, moneda care se poate seta de catre utilizatori.

Structura modulului Cash-Flow Modulul de cash-flow are urmatoarea structura in meniul Clarvision: